Grandmaster Postington, spokesperson of the Commonwealth of Busting Posts

Go down

Grandmaster Postington, spokesperson of the Commonwealth of Busting Posts

Indlæg  Grandmaster Postington on Ons mar 10, 2010 6:39 pm

Grandmaster Postington skiller sig klart ud i enhver forsamling - det er for alle tydeligt at han er en mand der i langt højere grad end den almindelige borger (og for den sags skyld også andre, mere fesne statsrepræsentanter) er i stand til at buste posts, hvorfor han, uden nævneværdig opposition, hurtigt blev tildelt sig posten som talsmand for the Commonwealth of Busting Posts.
Han er berømt og berygtet for sit store engagement i legaliseringen og udbredelsen af bevidsthedsudvidende (og dermed post-forbedrende) medikamenter, og er således en poster og politiker men ikke kan andet end se op til.

Hvor han kommer fra vides ikke bestemt, men spørger man ham vil han som regel påstå at han er fra et sted han kalder "internettet", hvad det så end skal betyde.

Alt i alt en fantastisk og i den grad begavet herre man bør vise respekt og lytte til, for hvis man er i tvivl om hvem der har ret i en given sag, så er det nok ham.

I øvrigt var han den første leder der kunne snøvle sig sammen til at præsentere sig selv i det rette forum, og bør således belønnes med fine poster og sjove hatte.

Grandmaster Postington

Antal indlæg : 6
Join date : 10/03/10
Geografisk sted : The Commonwealth of Busting Posts

Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum