Ultimatum til Konstantinupolis

Go down

Ultimatum til Konstantinupolis

Indlæg  Saint Abbra on Tirs mar 30, 2010 2:52 am

Beskeden er sent som broadcast til alle større radio-stationer og TV-stationer regionen over, samt udenrigsministerierne for de forskellige lande.

President Jefferson Davis toner frem på skærmen
Borgere i regionen MEK;
Statsledere verden over;
I nat er en grusomhed begået. En voldtægt på diplomatiet og staters sameksistens.
For en halv time siden angreb konstantinupoliske tropper Saint Abbras ambassade. Et brud på ambassadens og ambassadørens fredhellighed, og et brud på den tillid der vises, når en nation opretter eller lader oprette ambassader på fremmed eller eget territorium.
Saint Abbra vælger i denne stund ikke at gengælde dette brud på pligt og tradition, men i stedet yde beskyttelse til de konstantinupoliske borgere der måttte befinde sig i Saint Abbra, og vil tilbyde hjemtransport via ikke indblandede lande til de der måtte ønske således. Vor ære byder os at handle nobelt.

Men dette ændrer ikke på, at Saint Abbra er blevet krænket og angrebet. Derfor er Saint Abbras væbnede styrker hermed mobiliseret. Luftvåbnet er på vingerne, og flåden er søsat. Hver eneste duelige borger er parat til at gøre sin pligt.
Samtidig er Saint Abbras nukleare arsenal klargjort i tilfælde af en aggression mod Saint Abbras kerneland. Vi udråber hermed mutual assured destruction overfor enhver der måtte have blot den mindste tanke om at sætte en fjendtlig fod på vor lands jord.

Vi giver Konstantinupolis 24 timer fra offentliggørelsen af denne besked til ambassaden er blevet returneret til Saint Abbras fold og ambassadøren kan genindtræde i hans ærværdige embede. Hvis dette opfyldes, vil Saint Abbra se det som et tegn på forhandlingsvillighed i modsætning til en yderligere optrapning af konflikten.

Oliefeltet som striden handlede om vil blive overvåget af nukleart armerede ubåde. Et angreb på en af disse vil blive set som et angreb på Saint Abbra.

Saint Abbra
Admin

Antal indlæg : 43
Join date : 05/03/10
Age : 28

http://mekns.forumsmotion.com

Tilbage til toppen Go down

Re: Ultimatum til Konstantinupolis

Indlæg  Kastor Erastos on Tirs mar 30, 2010 4:58 am

Kastor Erastos stormer frem til talestolen efter lige at have udvekslet et par ord, med de andre delegerede, som hurtigt forlader lokalet, og efter lader Kastor Erastos samt hans to nærmeste rådgivere.

Vi er i tvivl omkring hvad der er den største fornærmelsen truslen eller at erklærer dine intention som en nation af kujoner, og nægter at se mig i øjnene.

Der skal ingen tvivl herske om at Konstantinupolis har krænket Saint Abbra, men først efter at Saint Abbra gentagende gange har krænket Konstantinupolis. Da vi første gang følte os krænket bedte vi jer påtale det, og det undlod I - selv efter mange opkald fra vores ambassadør. Da I så valgte at sende ubåde ind på konstantinupolisk territorium, hvor I vidste at store dele af vores flåde opholder sig, og derefter fortæller os at de er givet ordrer på at skyde alle skibe der opholder sig der.
Hvad troede Saint Abbra helt præcist at Konstantinupolis ville gøre, når du fortæller os at I fortæller os at I ingen ønsker om diplomati har og at I har tænkt jer at sænke min flåde.
Derfor bad vi jeres ambassade stab om at tage deres ting og rejse til Saint Abbra, og derefter beslag jeres bygning - da det tydeligvis var det eneste måde man kunne få jeres opmærksomhed.

Vi vil ikke lade jer tyrannisere hverken os eller andre lande i regionen, derfor er det ikke et dårligt tidspunkt at annoncere det missilskjold som Konstantinupoliske forskere har arbejdet på. Desværre rækker skjoldet ikke til mere end de største Konstantinupoliske ø'er, så de mindre øsamfund i Konstantinupolis og resten af region Mek står stadig ubeskyttet, hvilke vi ikke kan stå indenfor. Derfor erklærer vi at såfremt faren for atom krig bliver øget, har Konstantinupolis tænkt sig at bombe alle Saint Abbras Atom siloer. Desuden har Konstantinupolis ikke tænkt sig at tage sine egne atom missiler i brug, da Konstantinupolis udstående er med ledelsen af saint abbra og ikke folket - en ting er soldater der bekriger hinanden; en anden ting er folkemord.

Jeg har fortalt alt min stab og ambassadøren i Saint Abbra samt hans stab, at de godt kan forlade landet, hvilke de alle har gjort - bortset fra jeg selv og de absolutte mest essentielle til de diplomatiske anstrengelser. Vi sætte selvfølgelig pris at de passer på; at i vælge at passe på vores bygninger, men Konstantinupolis har svært ved at se hvordan de genoprette diplomatiske forbindelser med et land der er gået så galt som med Saint Abbra.

Saint Abbra her er konstantinupolis's modsvar , vi tror ikke at de diplomatiske muligheder er udtømt endnu, men før at vi kan nå dertil skal Saint Abbra mindske truslen - især på atom krig.
Vi vil ikke gå med at det går ustraffet hen, men vi vil love at det kan tilgives med tiden, hvis Saint Abbra kommer til fornuft.
Desuden, som vi også har kontakt Saint Abbras ubåde om, vil jeg se mig nødsaget til at beskyde ubåden, hvis du kommer indenfor torpedo afstand af den Konstantinupoliske flåde ved oliefeltet.

Til alle andre nationer; rejs jer mod Saint Abbra, og Konstantinupolis lover jer beskyttelse. Vi vil sikre at ingen af jeres byer bliver bombet og jeres børn kan lege i gaderne udhindret. Dette er ikke længere en konflikt mellem Saint Abbra og Konstantinupolis, dette er ikke engang en konflikt mellem Saint Abbra og region mek. Nej dette har udviklet sig til en konflikt om hvad der er forkert og hvad der er rigtigt.
Tillad ikke at Saint Abbra gennemfører deres planer om at ødelægge regionen og begå folkemord.

Kastor Erastos

Antal indlæg : 37
Join date : 08/03/10
Age : 60
Geografisk sted : Den mest Overensstemmende Rebuplik af Konstantinupolis

Tilbage til toppen Go down

Re: Ultimatum til Konstantinupolis

Indlæg  Nemogard on Tirs mar 30, 2010 11:27 am

Klaris ser noget nervøs ud for denne konflikt.

Vi i Nemogard vil gerne stå for at arranger en forhandling mellem lande, dette kan vi gøre i Nemogard eller et andet sted, hvor vi er på neutral grund.

Nemogard

Antal indlæg : 51
Join date : 05/03/10

Tilbage til toppen Go down

Re: Ultimatum til Konstantinupolis

Indlæg  Saint Abbra on Tirs mar 30, 2010 11:59 pm

Efter en hektisk dag med trusler frem og tilbage, lader det til at Konstantinupolis har fået nok af Saint Abbras oprustning. En operation med konstantinupoliske specialenheder og delinger fra Saint Abbras hemmelige politi tilfangetager en række nøglepersoner i CSA’s regering, herunder præsident Davis og vicepræsident Stephens, samt en række senatsmedlemmer. Efter kort tumult i hovedstaden Saint Abbra City, kommer det frem, rapporteret af to journalister fra Nemogard, at lederen af aktionen er ingen anden end A. S. Johnson – en af Saint Abbras topembedsmænd og tidligere leder af efterretningstjenesten.
De afdækker ligeledes hvordan Johnson er den eneste i toppen som mangler en direkte eller indirekte adelig baggrund, men er blevet valgt på grund af hans kompetencer, en ting som hidtil er blevet mesterligt skjult.
En af de to journalister afslører med skjult kamera hvordan flere af delingerne aflægger konge ed til Johnson, men journalisten bliver nødt til at flygte fra scenen inden han kan se mere.

Efter at uroen når MEKs parlamentsbygninger bliver alle de delegerede evakueret til sikrere bygninger med bunkere et kort stykke vej væk. Eskorten består af sortklædte elitesoldater fra både Konstantinupolis’ og Saint Abbras specialenheder.

Da kampene i Saint Abbra City ebber ud, bliver de delegerede ført tilbage til MEKs bygninger, hvor en overraskelse venter dem. Johnson står ved indgangsdøren, flankeret af to vagter.


Ærede delegerede, kære venner og ærværdige modstandere.
De fleste af jer har været berørt af den pinlige omgang med nationers sikkerhed som har fundet sted i løbet af i dag. Det er mig en stolthed at kunne berolige jeres nerver med denne erklæring:
De ansvarsløse politikere, som via deres politik nær havde ført MEK til atomkrig, er blevet tilbageholdt og vil blive stillet for en domstol. Det parlament som stemte for beslutningen er blevet afskaffet, og et nyt parlament vil tage dets plads.
Ligeledes er den ustabile magtstruktur som kendetegnede konføderationen blevet erstattet af stabilitet og værdighed. Både værdighed til det enkelte menneske og det enkelte menneskes ret til at stemme, men også værdighed i form af nye projekter.

Fra i aften forsvinder konføderationen af Saint Abbra. Den adel som fastholdt dette arkaiske system er blevet afskaffet, og en ny konstitution vil blive lavet. For at fastholde denne positive progression imod et mere menneskeligt system, vil Saint Abbras ledelse blive varetaget af den regering jeg just har nedsat. Min regering vil altid bestå af handlekraftige, dygtige og diplomatiske folk, som forstår at deres pligt er overfor hele folket.
I morgen vil det nye Saint Abbra se dagens lys. Tak til jer alle for jeres tid.


Et papir bliver omdelt til de hoveddelegerede hvor det oplyses, at et kompromis er nået mellem Saint Abbra og Konstantinupolis. Det går ikke nærmere i detaljer, men forklarer blot kort, at problemet og udeståendet med oliefeltet er blevet løst og glemt.

Saint Abbra
Admin

Antal indlæg : 43
Join date : 05/03/10
Age : 28

http://mekns.forumsmotion.com

Tilbage til toppen Go down

Re: Ultimatum til Konstantinupolis

Indlæg  Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum