Visioner for et bedre internt samarbejde

Go down

Visioner for et bedre internt samarbejde

Indlæg  Saint Abbra on Tirs mar 09, 2010 12:25 am

Robert E. Lee har store visioner for det inter-regionale samarbejde:

"Jeg ønsker et stærkt samarbejde og en god samhørighed internt. Dette kommer kun via samarbejde og kooperation. Vi har brug for flittig intern handel, frie vare-transaktioner og arbejdskraftens frie bevægelighed.

For at underbygge disse mål skal vi have en god infrastruktur, og dette bliver det første mål. De næste måneder vil se en række forslag til standardisering og ensretning af vejnet, luftkontrol, postvæsen og skibskontrol. Derudover vil der blive indført retningslinier for kontrol med penge-institutter, således at befolkningen ved hvornår de kan have tillid til forvaltningen af deres penge."

Oplysninger fra det nye ministerie tyder på, at også en fastere handels-rate mellem regionens valutaer vil blive taget under luppen.


Sidst rettet af Saint Abbra Tirs mar 09, 2010 1:38 am, rettet 1 gang

Saint Abbra
Admin

Antal indlæg : 43
Join date : 05/03/10
Age : 28

http://mekns.forumsmotion.com

Tilbage til toppen Go down

Re: Visioner for et bedre internt samarbejde

Indlæg  Kastor Erastos on Tirs mar 09, 2010 1:04 am

Strategos Kastor Erastos læner sig tilbage i stolen og nikker anerkendende til formand Lee tale. Han trækker en cigaret ud i hans ærme, og begynder at ryge den, mens han langsomt gentager ordene fra den netop færdiggjorte tale.

Kastor Erastos

Antal indlæg : 37
Join date : 08/03/10
Age : 60
Geografisk sted : Den mest Overensstemmende Rebuplik af Konstantinupolis

Tilbage til toppen Go down

Re: Visioner for et bedre internt samarbejde

Indlæg  Grandmaster Postington on Ons mar 10, 2010 6:52 pm

Grandmaster Postington rejser sig og lægger begge hænderne på bordet, og idet han læner sig frem og kigger alvorstynget rundt på forsamlingen retter han, med rynket pande, blikket mod formand Lee.

Vi i the Commonwealth of Busting Posts vil under ingen omstændigheder finde os i at blive underlagt en standardisering og ensretning af vores postvæsen. Vores posts er hvem vi er! Jeg tror slet ikke De gør dem noget begreb om hvor meget arbejde jeg og mine ministrer har lagt i en post-forbedring og en udvidelse af individets ret til at poste frit!
Vi kan ikke acceptere dette, formand Lee. Medmindre, naturligvis, de tilstedeværende forstår at the Commonwealth of Busting Posts ikke blot forventer, men forlanger at blive tildelt enhver form for indflydelse og magt i forbindelse med en standardisering af postvæsenet, samt de fine titler og flotte hatte der måtte følge med en sådan magt.

Grandmaster Postington sætter sig igen og folder sine hænder i sit skød. Et tilfredst smil breder sig forsigtigt på hans læber. Han virker i den grad som en mand der har beskyttet noget han har kært.

Grandmaster Postington

Antal indlæg : 6
Join date : 10/03/10
Geografisk sted : The Commonwealth of Busting Posts

Tilbage til toppen Go down

Re: Visioner for et bedre internt samarbejde

Indlæg  Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum